Seminaras „Vyro tapatumas“

Šis seminaras padės jame dalyvaujantiems vyrams geriau suprasti vyriškąją prigimtį, taip pat atskleisti savo kaip vyro bei tėvo pašaukimą. Tai – galimybė peržvelgti savo gyvenimo istoriją ir Dievo veikimą joje. Susitikimų metu bus aptariami vyro asmenybės raidos etapai, savarankiškai atliktos užduotys, dalijamasi grupelėse. Seminaro programa parengta pagal Johno Eldredge knygas „Laukinis širdyje“ ir „Vyro kelionė. Vyks 4 teminiai susitikimai. Trukmė 1,5 – 2 val.

Seminaro programa

I susitikimas – Mylimasis sūnus.

II susitikimas – Nuotykių ieškotojas ir Karžygys.

III susitikimas – Įsimylėjelis, Karalius ir Išminčius.

IV susitikimas – Vyro atstatymas.

Kiekvieno susitikimo metu:

  1. 40 – 50 min. mokymas; klausimai/atsakymai.
  2. 10 – 15 min. arbatos pertraukėlė.
  3. 15 – 25 grupelės.
  4. 15 – 20 min. Malda ir palaiminimas.

„Dievas sukūrė vyrą, turėdamas tam tikrą tikslą, ir jei mums skirta atrasti save, privalome atrasti tą tikslą. Ką Dievas skyrė vyriškai širdžiai? Užuot klausęs, ką manai turįs daryti, kad taptum geresniu vyru turi klausti: Kas tave daro gyvą? Kas pažadina tavo širdį? Čia susiduriame su kelione į daugeliui mūsų nepažįstamą žemę. Privalome vykti į šalį, į kurią neveda aiškus kelias. Ši ekspedicija mus veda į mūsų pačių širdį, į giliausius mūsų troškimus.“ (John Eldredge – Laukinis širdyje).

Pirmasis susitikimas jau buvo 2017 sausio 9 dieną 18 val. Jonavos suaugusiųjų švietimo centre J.Basanavičiaus g. 7.

Antrasis seminaro vyrams susitikimas vyks 2017 01 16 dieną 18val. Šv. apašt. Jokūbo parapijos namuose antrame aukšte. Šiame susitikime gali dalyvauti ir nebuvę pirmame. Tai paskutinė galimybė šiame užsiėmimų cikle.

Registracija prasideda 17:30 val. Tel. pasiteirauti 861547758.