atsinaujinimo_dienos_plakatas Jonavos dekanate organizuojama tikėjimo atnaujinimo diena. Kas tai per diena? Tai laikas, kuris skirtas tam, kad galėtume sustoti, kad galėtume pabūti vieni su kitais, kad galėtume atnaujinti savo ryšį su Dievu, kurio vardas Gailestingumas. O galbūt šioje dienoje tik atrasime savo ryšį? Tai diena, kurią kiekvienas patiria savaip, bet tuo pačiu ir bendruomeniškai.

Ši diena vyks Jonavos kultūros centre. Sulauksime svečių iš „Gyvųjų akmenų“ bendruomenės, kurie atliks šlovinimą ir lydės malda. Taip pat svečiuosis dr. Artūras Lukaševičius, kuris bandys atsakyti į klausimą, o kas yra Jėzus? Ar iš ties mes Jį pažįstame? O gal tik norime susipažinti?

Antroje konferencijoje kunigas Vaidas Vaišvilas atvykęs į Vilniaus Gailestingumo šventovės padės plačiau pažvelgti į Popiežiaus Pranciškaus mąstymą, kad Dievo vardas – Gailestingumas.

Vėliau kartu valgysime suneštines vaišes ir dalinsimės ne tik tuo, ką turime skanaus, bet ir savais pirmosios dalies įspūdžiais. Po pietų numatomi autentiški, tikri, unikalūs, bei asmeniniai liudijimai, tuo pačiu norintys galės atlikti išpažintį ar eiti dvasiniam pokalbiui pas kunigus.

Šios dienos pabaigoje Kauno arkivyskupas metropolitas Lionginas Virbalas SJ kartu su visais susirinkusiais švęs šv. Mišias. Po jų bus galimybė eiti užtarimo maldos.

Kviečiame pabūti kartu, kelti klausimus, ieškoti atsakymų, bei nauju žvilgsniu pažvelgti į savo tikėjimą.

Esi laukiamas!